Alege scaunul potrivit pentru tine

Autor: Florentina Sarov

Așa cum se întâmplă cu majoritatea lucrurilor din viața noastră și mobilierul ar trebui să reprezinte un element care să reflecte preferințele și nevoile unei persoane. Alegerea unui scaun poate părea o decizie total lipsită de importanță, însă devine esențială atunci când conștientizăm numărul de ore pe care îl petrecem zilnic în poziție șezut, acasă, la servici sau în oraș.

Whats_App_Image_2018_05_21_at_08_45_45_full_83b3702ce4.jpeg

Modul în care scaunul este conformat determină poziția corpului, ceea ce înseamnă că sănătatea ta poate fi pusă în pericol dacă alegerea este greșită. De aceea, Doravi ține cont de toate aceste aspecte în procesul de producție, scaunele oferite asigurând o poziție confortabilă și relaxantă. Scaunul Cristin este cel mai bun exemplu în acest sens, fiind recomandat atât pentru utilizarea îndelungată, cât și pentru evenimente. Forma curbă a spătarului este adaptată perfect coloanei utilizatorului și determină o poziție corectă și, prin urmare, o stare bună.

De asemenea, destinația scaunului este foarte importantă în procesul de selecție deoarece implică acțiuni și durate diferite. De exemplu, în bucătărie avem nevoie de scaune care se depozitează și se întrețin ușor. Printre modelele pe care Doravi vi le recomandă pentru bucătărie se regăsesc Scaunul Rustic 1, Scaunul Rustic 2, dar și Taburet. Livingul, fiind un spațiu deosebit, destinat momentelor speciale, ar trebui să fie mobilat cu scaune elegante și comode, din această categorie firma noastră vă recomandă Scaunul Cristian, Scaunul Japonez, Scaunul Elena sau Scaunul Andra. În cadrul restaurantelor criteriile sunt de naturi diferite deoarece este deosebit de important stilul pe care îl reprezintă un scaun. Din acest motiv, Doravi vă oferă posibilitatea de a adapta modelul dorit la cerințele dumneavoastră, atât în ceea ce privește dimensiunile și culoarea, cât și tapițeria și, uneori, forma.

Așadar, atunci când faceți o alegere, este importat să fie puse în balanță toate aspectele pe care le implică această opțiune. De aceea, mobila realizată la comandă are avantajul de a putea fi adaptată perfect cerințelor dumneavoastră!

Ne puteți găsi și pe paginile de socializare

About us banner