Alegerea mobilierului pentru restaurante și baruri

Autor: Florentina Sarov

Calitatea este criteriul cel mai important în alegerea mobilierului pentru spații cu uz intensiv, urmată, bineînțeles, de forma estetică a obiectului în sine, aspect strâns legat de atmosfera pe care o creează.

Doravi produce obiecte de mobilier utilizând doar material de bună calitate, atent selecționat și prelucrat. Procesul de lucru implică, pe lângă o primă etapă de debitare a lemnului și finisare preliminara, și partea de îmbinare a elementelor. Utilizarea tehnicii cu cep și scopitură permite o stabilitate excelentă și o rezistență foarte bună în timp. În plus, pentru a întări legătura dintre elemente, folosirea unui adeziv puternic este esențială.

Finisarea atentă și respectare ordinii în care se aplică fiecare strat protector este la fel de importantă deoarece asigură rezistența la intemperii, descriind modalitatea de lucru corectă. Scaunele și mesele realizate la comandă au calitatea de a beneficia de o atenție sporită în procesul de realizare.

Pentru restaurante și baruri, Doravi vă propune Scaunul Andrei și Scaunul Cristin pentru calitățile lor în ceea ce privește rezistența și designul, dar și pentru capabilititatea lor de a se adapta mai multor stiluri.

Ne puteți găsi și pe paginile de socializare

About us banner