Mobilierul sculptat. Scaunul Cristian Sculptat

Autor: Florentina Sarov

Într-un secol în care totul se îndreaptă către simplificare, depersonalizare, noi vă propunem piese de mobilier armonioase, cu elemente care amintesc de arhitectura tradițională românească. O casă devine acasă numai prin elementele sale particulare, care, de fapt, exprimă personalitatea proprietarului, motiv pentru care firma noastră acordă atenție nu mai laturii practice (utilului), ci se raportează întotdeauna la estetic, frumosul reprezentând o componentă deosebit de importantă în viețile tuturor.

În colecția noastră de scaune apare un model sculptat, scaunul Cristian Sculptat, cu un design care spune o poveste, care amintește de răbdarea și meticulozitatea strămoșilor noștri. Forma este elegantă, răspunzând nevoii de confort și îndeplinind toate cerințele privitoare la rezistență și durabilitate. Elementele curbe sugerează armonie și insuflă o stare de bine, de relaxare, iar în combinație cu cele drepte inspiră măreție, grație, chiar autoritate.

Scaunul este realizat în întregime din lemn de fag, o esență tare deosebit de rezistentă. Fibra sa imprimă mobilierului și un oarecare caracter ornamental prin intermediul liniilor și formelor care apar în urma secționării lemnului în procesul de producție.

Vă recomandăm cu mare drag produsele sculptate, acestea fiind realizate cu pasiune și dedicație pentru confortul dumneavoastră.

Ne puteți găsi și pe paginile de socializare

About us banner